Sex I Nordjylland

Kusse

Tantra massage til kvinder tantra terapi

tantra massage til kvinder tantra terapi

Så er tantramassage en måde. Tantramassage er en sensuel, sanselig helkropsmassage med olie. Massagen foregår i et dejligt varmt rum med blid musik, svage dufte og masser af stearinlys. Du ligger nøgen på en bred madras, hvor det eneste du skal gøre, er at slappe af og give dig hen for at modtage nydelsen fuldt ud. apr. - Hvordan tantra massage: En introduktion til Mahamudra tantra massagen og nogle enkle overvejelser om valget af hvem du vil mødes med og En “behandling” vil, såfremt den skal være troværdig som en sådan vel typisk indeholde en anamnese (sygehistorie), en diagnose, og en efterfølgende terapi. jan. - Peter Hjeds tilbyder Tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og parforhold. Århus, Ålborg, Kbh, Odense...

Sexbilleder swinger historier

Væk dit Hjerte - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Feedback "Ikke i min vildeste fantasi havde jeg troet, jeg kunne opnå det her". Jeg må have haft et særligt åbent hjerte!!!

tantra massage til kvinder tantra terapi

jul. - Jeg har i mange år brugt samtaleterapi/psykoterapi til, at hjælpe mig selv og andre mennesker med deres smerter og problemer. Jeg har hjulpet folk til at sætte ord på følelser og energier i kroppen, samt i deres relationer. Samtaler er fantastisk gode og nødvendige, men efter jeg mødte tantra massage har. apr. - Hvordan tantra massage: En introduktion til Mahamudra tantra massagen og nogle enkle overvejelser om valget af hvem du vil mødes med og En “behandling” vil, såfremt den skal være troværdig som en sådan vel typisk indeholde en anamnese (sygehistorie), en diagnose, og en efterfølgende terapi. jan. - Peter Hjeds tilbyder Tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og parforhold. Århus, Ålborg, Kbh, Odense..